TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Definirea noțiunilor utilizate

S.C. GDMINV ZONE 0 S.R.L. – denumirea comercială a S.C. GDMINV ZONE 0 S.R.L, persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Târgu Jiu Str. Nicolae Titulescu nr.16, ap. 60, Județ Gorj, CUI 41315774 și punct de lucru cu clienții în Târgu Jiu Str. Victoriei nr.138, Județ Gorj.

CANA Teashop – marcă sub denumirea căreia S.C. GDMINV ZONE 0 S.R.L. desfățoară activități de comercializare ale produselor pe platforma online www.ceaibun.ro.

Vânzător – S.C. GDMINV ZONE 0 S.R.L. sau orice partener al acestuia.
Cumpărător – persoană fizică sau orice entitate juridică, definită în conformitate cu legile naționale în vigoare, care efectuează o comandă validă.

Client – persoană fizică sau orice entitate juridică, definită în conformitate cu legile naționale în vigoare care are sau obține acces la conținutul domeniului www.ceaibun.ro sau a subdomeniilor proprietate exclusivă a S.C. GDMINV ZONE 0 S.R.L. , sau a incheiat un acord cu vânzătorul.

Utilizator – persoană fizică sau orice entitate juridică, definită în conformitate cu legile naționale în vigoare, care folosește în scop comercial  la conținutul domeniului www.ceaibun.ro sau a subdomeniilor proprietate exclusivă a S.C. GDMINV ZONE 0 S.R.L. și care își dă acordul astfel în mod automat cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Comanda – document electronic  în urma căruia se emite contractul de către vânzător, în urma intenției valide a cumpărătorului de a achiziționa bunuri și servicii prin intermediul domeniului www.ceaibun.ro

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător, cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de bunuri și/sau servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului ce are la bază comanda fermă a cumpărătorului telefonic sau prin intermediul  platformei online pusă la dispoziție de către vânzător.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.

Document – Termeni și Condiții.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun și/sau serviciu de către GDMINV ZONE 0 S.R.L. cumpărătorului, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile bunurilor și serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către cumpărător, după efectuarea comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor și/sau serviciilor din comandă. Dacă modifică cantitatea de bunuri și/sau servicii din comandă va anunța cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitată parțial sau integral după caz, suma maximă returnabilă de către vânzător fiind suma încasată de la cumpărător.

Contractul se consideră încheiat între vânzător și cumpărător în momentul primirii de către cumpărător de la vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS sau telefonic a notificării de expediere a comenzii.

Documentul și informațiile puse la dispoziție de către vânzător pe site vor sta la baza contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către vânzător sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achiziționate.

Informații despre serviciile și produsele oferite

Vânzătorul pune la dispoziția clientului, prin intermediul platformei online www.ceaibun.ro, produse și servicii în limita stocului disponibil cu prețuri specifice fiecărui produs în parte.

Comunicarea cu vânzătorul se poate realiza prin metodele și adresele menționate la secțiunea “contact” din cadrul platformei online. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate fiecărei comenzi. Vânzătorul va emite către cumpărător factura fiscală pentru bunurile și serviciile rezultate în urma comenzii ferme.

Toate informațiile utilizate pentru descrierea produselor și serviciilor (texte, imagini, prezentări, etc) disponibile pe platforma online www.ceaibun.ro nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului, informațiile fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Informațiile prezentate pe platforma online www.ceaibun.ro au scop informativ și nu pot substitui consultul medical și tratamentele recomandate de medic.

Drepturile și obligațiile părților contractante

Utilizatorul are dreptul de a utiliza platforma online www.ceaibun.ro și de a plasa comenzi, utilizarea în orice fel a platformei online www.ceaibun.ro reprezentând acordul integral al utilizatorului cu secțiunea ”Termeni și condiții”.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a corecta sau modifica eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni in urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a notifica în prealabil utilizatorii.

Vânzătorul are dreptul de a publica, de a șterge definitiv sau temporar anumite comentarii sau conturi ale utilizatorilor. Utilizatorul este obligat să nu înstrăineze contul și să nu utilizeze serviciile, în mod necorespunzător sau care să contravină legilor în vigoare sau normelor sociale, puse la dispoziție de către vânzător.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comenzi plasate ce conțin produse în afara stocului disponibil, sau produse și servicii listate la prețuri greșite datorită unor probleme de ordin tehnic sau uman. În aceste situații, vânzătorul se obligă să anunțe în prealabil cumpărătorul și să corecteze în cel mai scurt timp erorile ce au dus la anularea comenzii.

Cumpărătorul este obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare și să se asigure că aceste informații sunt corecte, vânzătorul nefiind răspunzător pentru eventualele daune provocate de neclaritatea sau neconformitatea informațiilor primite. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări.

Drepturi de autor

Utilizatorului îi este interzisă folosirea în orice scop a informațiilor prezente pe platforma online www.ceaibun.ro sau pe subdomeniile acesteia, informațiile de orice natură reprezentând exclusiv proprietatea GDMINV ZONE 0 S.R.L. (logo-urilor, design, numele produselor, comentariile utilizatorilor despre produsele sau serviciile oferite sau oricare alt tip de continut). Adăugarea de conținut pe platforma online www.ceaibun.ro din partea oricărui utilizator (rating sau comentarii) pot fi folosite de către societatea GDMINV ZONE 0 S.R.L. în scop de promovare fără o notificare în prealabil către utilizatori.

Politica de faturare, plăți și livrare

Utilizatorul este obligat sa furnizeze date corecte pentru facturare si livrare conform prevederilor Legii 365/2002 privind comerțul electronic (republicată), cu modificările și completările ulterioare.

 Prețurile produselor și serviciilor reprezintă costul final al acestora, sunt exprimate în lei și nu conțin TVA, vânzătorul fiind scutit de la plata acestei taxe la încasare. Tarifele de livrare sunt externalizate către S.C. Fan Courier Express S.R.L., astfel că vânzătorul nu își asumă nicio modificare a costului sau întârziere a livrării produselor.

Cum se pot face comenzi

Online: www.ceaibun.ro

E-mail: canateashop@gmail.com

Telefonic: 0744 890 328 // 0253 708 380

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online nu este necesar să te înregistrezi, folosind o adresa de e-mail valida în câmpul specificat din comanda fermă vânzătorul va emite o factură fiscală ce va cuprinde informațiile legale în acest scop, iar în urma confirmării .

Alege produsul dorit și apoi click pe simbolul „Adaugă in cos”. Produsul va ajunge in coșul de cumpărături.

Pentru vizualizarea produselor alese click pe simbolul “Coș de cumpărături”, in partea din dreapta sus a paginii.

Te rugăm ca înaintea finalizării unei comenzi să completezi atât datele tale de contact cât si adresa de livrare corectă în câmpurile special destinate acestor informații.

În momentul finalizării comenzii va trebui să alegi una dintre metodele de plată disponibile:

Plată la ramburs (vei plăti produsele în momentul livrării) – Această opțiune este valabilă în limitele de preț ale facturii fiscale conform rubricii ”Termeni și Condiții”

  1. Vei primi un e-mail de confirmare al comenzii ferme pe adresa furnizată;
  2. După ce vei confirma comanda prin e-mail vânzătorul va emite factura fiscală în conformitate cu comanda plasată;
  3. Produsele tale vor fi împachetate și vor fi predate curierului în termen de maxim 48 de ore, în limita stocului disponibil;
  4. Livrarea se va face la adresa indicată în comanda fermă confirmată, urmând ca plata produselor să o faceți la momentul livrării direct curierului.

Transfer bancar – Această opțiune poate deveni obligatorie în funcție de prețul facturii finale conform rubricii ”Termeni și Condiții”

  1. Vei primi un e-mail cu datele necesare transferului bancar/ordinului de plată;

Atenție! Va fi necesară introducerea codului de comandă la momentul transferului, în câmpul ”Descriere”. Dacă vei omite acest pas este posibil ca suma să fie returnată și produsele să nu fie livrate.

  1. Vei trimite confirmarea transferului bancar prin e-mail sau WhatsApp la unul dintre contactele din rubrica ”Termeni și Condiții” – ”Cum se pot face comenzi”

Atenție! Dacă vei omite acest pas comanda ta poate întârzia cu până la 3 zile lucrătoare

  1. În urma primirii confirmării transferului bacar, vânzătorul va împacheta produsele și le va preda curierului ăn termen de maxim 48 de ore;
  2. Livrarea se va face la adresa indicată în comanda fermă, urmând ca diferența de plată (unde este cazul) să fie plătită în momentul livrării direct curierului.

Pentru comenzile ce depășesc valoarea de 500 de lei, vânzătorul își rezervă dreptul să solicite avans de minim 50% din valoarea totală a facturii. Totodată, vânzătorul poate oferi transportul gratuit comenzilor ce depășesc o anumită valoare, adusă la cunoștința cumpărătorului prin afișarea pe pagina de pornire a domeniului www.ceaibun.ro . În funcție de fluxul comenzilor, vânzătorul poate modifica aceste criterii fără a aduce la cunoștința utilizatorilor în prealabil, respectând însă comenzile ferme deja plasate la momentul schimbării.

În cazul omiterii codului de comandă de către client, vânzătorul va încerca să ia legătura cu acesta prin intermediul datelor furnizate. Dacă acest lucru nu este posibil, sau clientul nu răspunde în termen de 24 de ore, vânzătorul va returna suma încasată care nu face trimitere la o comandă fermă în contul debitorului fără a-și asuma taxe de transfer bancar, aceste taxe fiind încasate din suma transferată neconform cu rubrica ”Termeni și Condiții” – ”Cum se pot face comenzi”.

Securitatea datelor personale si a informatiilor. Confidentialitate

Datele personale introduse de către client vor fi utilizate numai în scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promoții, facilitarea comunicării cu clienții CANA Teashop, informarea acestora cu privire la funcționalitatea site-ului, etc.

Utilizarea platformei online www.ceaibun.ro, presupune automat acordul utilizatorului cu rubrica ”Termeni și Condiții”. Societatea GDMINV ZONE 0 SRL nu își asumă responsabilitatea pentru erorile survenite în urma neglijețtei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal. În acest sens, societatea GDMINV ZONE 0 SRL recomandă respectarea cu strictețe a indicațiilor de completare ale câmpurilor din procedura de achiziție online și plasarea acestor informații numai în cadrul comenzii ferme.

GDMINV ZONE 0 SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor transmise prin sistemul său informatic dar nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul www.ceaibun.ro și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, aceste servicii fiind externalizate. De asemenea, GDMINV ZONE 0 nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

Promoții și concursuri

Societatea GDMINV ZONE 0 SRL își stabilește singură regulamentele promoțiilor și concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostința eventualilor participanți numai prin intermediul platformei online propri. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp definită ca fiind validă și numai în limita stocului disponibil. Societatea nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și poate întrerupe sau anula orice promoție în orice moment, fără nicio notificare prealabilă către utilizatori.

Returnarea produselor

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000.

În cazul în care există nemulțumiri față de produsele achiziționate, clientul are dreptul să notifice în scris GDMINV ZONE 0 SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice (art. 2 lit. b). Legea mai prevede și faptul că nu pot fi denunțate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Notificarea în scris constă într-un document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire către GDMINV ZONE 0 SRL, la adresa menționată în rubrica ”Termeni și Condiții” în secțiunea „Contact”, de pe platforma online www.ceaibun.ro. Notificarea va include obligatoriu și contul unde se va rambursa contravaloarea cumpărăturii (exceptând taxele de transport).

Clientul este responsabil să se asigure că produsele se vor returna in maxim 10 zile lucrătoare de la primirea coletului, in caz contrar GDMINV ZONE 0 SRL poate refuza coletul. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost recepționat, în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fără a reprezenta urme de uzură, modificare sau consum, atât în cazul produsului cât și ale accesoriilor/consumabilelor ce îl însoțesc, cu etichetele intacte și documentele originale care l-au însoțit (factura fiscală, instrucțiuni, etc.).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a efectuat și expedierea. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind același serviciu de transport cu care s-a facut și expedierea, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzatoare.

In cazul îndeplinirii condițiilor de mai sus, GDMINV ZONE 0 SRL va returna valoarea comenzii (exclusiv taxele de transport) în cel mult 10 zile lucrătoare de la data returnării produselor, prin transfer bancar în contul specificat de client în notificare.

Prin excepție de la condițiile de mai sus, doar în cazul în care produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor menționate în comanda fermă  a cumpărătorului sau prezintă vicii de fabricație sau ambalare, în primele 24 ore de la recepție, returnarea se poate face pe cheltuiala GDMINV ZONE 0 SRL, clientul putând opta pentru înlocuirea produselor sau restituirea imediată a valorii lor. Regulile privind restituirea în starea originală a produselor se aplică, cu excepția situațiilor în care viciile de fabricație sau ambalare s-au constatat după desigilarea produselor.

Reclamații privind produsele

GDMINV ZONE 0 SRL își rezervă dreptul de a introduce pe platforma online www.ceaibun.ro bannere publicitare/link-uri externe, spre alte site-uri în condițile legale.

De asemenea, GDMINV ZONE 0 SRL își rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu mai face parte din oferta curentă a furnizorului/furnizorilor, prețul a fost schimbat sau a intervenit un motiv care ar influența comanda, livrarea sau relația cu furnizorii. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au suferit modificări ulterioare plasării comenzii, iar livrarea nu s-a efectuat încă, vânzătorul are obligația de a informa clientul despre modificările apărute în cel mai scurt timp posibil, urmând ca acesta din urmă să confirme sau nu modificarea comenzii inițiale. În ipoteza în care clientul nu confirmă modificările aduse la cunoștiință, acestuia i se vor returna sumele deja încasate (în cazul în care comanda inițială a fost deja plătită) sau comanda va fi anulată din sistem. Orice reclamație privind starea produselor livrate va fi adusă la cunoștința societății GDMINV ZONE 0 SRL în maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul https://www.ceaibun.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între GDMINV ZONE 0 SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din România din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești române. Fiind de acord cu acești ”Termeni și Condiții” clientul își asumă în totalitate aceste riscuri. Utilizatorul are dreptul de a informa cu privire la eventualele nemulțumiri la adresa produselor/serviciilor oferite prin intermediul platformei online www.ceaibun.ro Autoritatea Națională Protecția Consumatorului (ANPC )  De asemenea, din anul 2016 funcționează SOL (platforma de soluționare on-line a litigiilor) pe care o puteți consulta aici .

Date companie:

GDMINV ZONE 0 SRL

Adresa: Strada Victoriei, nr. 138, Târgu Jiu, Gorj

J18/910/26.06.2019

CUI: 41315774

Tel: 0744 890 328 // 0253 708 380

e-mail: canateashop@gmail.com