DESPRE NOI

CANA ~ Infuse yourself

Suntem o ceainănie mică și sinceră, deschisă din dorința de a aduce în atenția oamenilor ceaiul pur. Acesta este un produs premium, atent selecționat de la distribuitori certificați din toată lumea.

Începând cu plantele provenite din deșerturile reci ale Mongoliei, vă invităm să călătoriți îmbrăcându-vă simțurile în arome către provincia muntoasă Yunnan, văile vulcanice ale Japoniei, mai apoi către Sri Lanka, unde (fosta regiunea Ceylon) este consacrată ceaiului negru de cea mai bună calitate. Condițiile de creștere sunt perfecte pentru dezvoltarea taninilor prezenți în ceaiul negru. Câmpiile musonice ale Indiei oferă plante care se diferențiază ca gust și aromă de toate celelalte soiuri, crescând în climat umed, zile lungi și însorite ceea ce oferă ceaiului un postgust îndelungat. Ceaiul Rooibos, pe care noi îl propunem, a fost pentru prima dată utilizat în deșerturile Africii de Sud, regiunea Cederberg, unde populația afrikaans a încercat să imite gesturile elegante ale englezilor. Vastul bazin al Amazonului  este bine cunoscut pentru planta Clitoria Ternatea și fructele exotice ce pot imbogății gustul infuziilor dumneavoastră. Călătoria propusă de noi se încheie în fertilul continent european, unde de data aceasta ceaiul este înlocuit de tizane, infuzii de plante precum mușețel, salvie, mentă, albăstrele, dar și fructe și legume liofilizate.

Designul pachetelor a fost realizat de echipa noastră cu gândul la simplitate, protejarea mediului înconjurător și păstrarea gustului original și aromelor consacrate pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de gusturi naturale, parfumuri unice și beneficii nemăsurate.